Ideeen worden niet verboden

Ideeen kunnen niet verboden worden, en daarom de Partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit (PNVD) ook niet, zo stelde de rechter vandaag. Bovendien staat het verbieden van een politieke partij haaks op de principes van de democratie. En laten we wel wezen: Het is toch moedig om voor pedofilie uit te komen, met het risico op gratis schilderingen op huis of auto en gezellig veel hijgers aan de lijn. En als het gelegaliseerd wordt is het ook niet meer nodig een buitenhuisje in Thailand aan te houden (oeps sorry, minister Remkes).

Toch is het natuurlijk vreemd dat er in onze democratie ruimte lijkt te zijn voor deze partij. Zullen mensen die hun stem uitbrnengen op de PNVD dit ook eerlijk toegeven aan hun familie, kennissen en vrienden? En wat vindt u van deze parti; moet de partij als een serieuze gesprekspartner behandeld worden bij het behalen van 1 of meer zetels?

Lees ook:Pedo-partij toch verboden?
Lees ook:Gastblog: Nicolai houdt uitverkoop
Lees ook:CDA heeft geen vertrouwen in democratie
Lees ook:VVD verbijsterd over bezuinigingsplannen AWBZ
Lees ook:Heeft Mevrouw Wilders dubbele nationaliteit?

2 reacties op “Ideeen worden niet verboden

  1. tinusk

    Als je hun partijprogramma er op nakijkt, is het een wat libertijnse parij met veel persoonlijke vrijheden. Hoe ze al hun idealistische plannen gaan financieren als je tegelijkertijd de BTW wil afschaffen, vertellen ze er niet bij.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Martijn

    Onzinpartij die het niet lang uit gat houden.Sommige programmapunten zijn ronduit lachwekkend: zo wil men naaklopen overal toestaan: Maar “Wegens de hygiëne moeten naaktlopers wel een handdoek gebruiken als zij gaan zitten op openbare zitplaatsen”… :-)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.