TweeNL wil ouders heropvoeden

Marco Pastors, lijsttrekker van wat we deze week TweeNL noemen in verband met de peilingen, wil minimumstraffen voor doodslag en moord. Gevangenissen moeten strenger worden en ouders van luie dikke kinderen moeten ook hard worden aangepakt.

Ouders die geen zin hebben om ‘s ochtends bammetjes te smeren voor hun kroost kunnen, als het aan TweeNL ligt, rekenen op een harde aanpak. Verder mogen kinderen geen petjes en mp3-spelers meenemen in de klas, en moet ze respect voor de leraar en elkaar bijgebracht worden.

Dreigementen zijn volgens Pastors een efficiente externe motivatie om je te gedragen als modelburger. In de strijd tegen de domme, luie en criminele burger worden de teugels strak aangetrokken. Door klein rechts, in ieder geval.

Bron: nieuws

Lees ook:Drill-kamp voor luie jongeren
Lees ook:Verplicht bijkletsen met meester en juf
Lees ook:CDA wil peuterleerplicht
Lees ook:Kindervriend Rouvoet slaat slag
Lees ook:Gratis kinderopvang slecht idee?

Eén reactie op “TweeNL wil ouders heropvoeden

  1. Jan Truijens

    Iedereen wil hier elkaar opvoeden? Nee hoor, iedereen neemt elkaar de maat, dreigt met heropvoeding (als het gedrag niet bevalt), streng aanpakken, de teugels aantrekken, etc. Prima allemaal. Het leven is geen lolletje en zeker niet in dit land waar we vooral modelburgers willen.
    Ssst, niet verklappen hoe zo iemand eruit ziet. Misschien blijkt dan dat jullie geen modelburgers zijn. Volgens mij lijkt onze modelburger namelijk op jouw enge buurman, of op die kwal van een presentator Jensen, of op die éénmansfractie van D66, of op de zoon van prinses Irene, of… brrr, wat eng, zo’n modelburger.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.