Volkskrant bedient linkse journalisten

Op de website van Elsevier staat een geschokt bericht over de journalisten van de Volkskrant. De krant bedient niet alleen linkse Nederlandsers, maar (als werkgever) bedient zij ook linkse journalisten. Die hebben namelijk massaal op links gestemd. Elsevier lijkt zich af te vragen of Volkskrant nog wel objectief over de Nederlandse politiek kan schrijven.

Volgens hoofdredacteur Pieter Broertjes hoeven we ons nergens druk om te maken. De krant bedient de centrum-linkse kiezer, en ondanks de politieke kleur van zijn personeel is de krant toch heel veelzijdig gebleven in de berichtgeving.

Het verraste Broertjes trouwens dat maarliefst 11 van zijn mensen op D66 heeft gestemd.

Ik kan me de schok van Elsevier goed voorstellen. Het is na de nederlaag van het blok CDA-VVD toch voor veel ‘liberalen’ lastig te verkroppen dat veel Nederlanders het linkse pad gekozen hebben.

Lees ook:Luizig bedrag Plasterk moet dode bomen redden
Lees ook:Uit de Ouwe Doos… Links- of rechtsdragend?
Lees ook:Kamerleden: Media hebben teveel macht
Lees ook:Tweede Kamerleden in debat met parlementaire pers
Lees ook:Peter Middendorp, de rondhanger in Nieuwspoort

Eén reactie op “Volkskrant bedient linkse journalisten

  1. Ineke Haagen

    De volkskrant is een krant voor salonsocialisten.Daar past W.Bos precies bij. Onbegrijpelijk dat een intelligent mens zich zo laat manipuleren door een stel rood gekleurde journalisten. Een ramp voor het land als iemand zijn eigen hersens niet gebruikt. Tenslotte is het socialisme all over the world mislukt!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.