Stop de peilingen

De PvdA en de SP staan bijna gelijk in de peilingen, zo meldt Maurice de Hond het immer zeer geinteresseerde publiek. Alle kranten maken ook weer braaf melding van de uiterst boeiende resultaten van de wekelijkse tussentijdse peiling. Het is bloedstollend spannend: Zal de PvdA de SP volgende week eindelijk weer inhalen, of loopt de SP weer uit?

 

Ook is het rapportcijfer voor het kabinet flink gestegen, van ee 5,1 naar maar liefst een 5,4. Het is niet te ge-leu-ven! Met zulk een hersteld vertrouwen voel ik mij als kiezer direct aangespoord om… Om wat eigenlijk? Waar dienen die peilingen eigenlijk voor? Er valt niks te stemmen momenteel. Is het dan bedoeld om mij in een bepaalde mood te krijgen? Een winning mood? Of een losing mood? Is het de bedoeling dat ik er bij de koffieautomaat op het werk over ga praten met collega's?

Of is het gewoonweg compleet loze bladvulling in die vier jaar lang doorettert en kostbare ruimte in beslag neemt van echt nieuws?

Lees ook:PvdA: stop de huurwet!
Lees ook:Kies de beste voorpagina
Lees ook:Formatie: coalitie-in-wording krijgt minder steun
Lees ook:CDA en PvdA absoluut niet nek-aan-nek
Lees ook:VVD-rapport: De lijn is zoek

Eén reactie op “Stop de peilingen

  1. Rixt

    Zoals de PVDA nu bezig is zullen zij nog meer stemmen verliezen, en dat vooral de zwakkere werknemers, in de maatschappij, de PVDA doet net of luistert ze naar deze mensen, maar doen daar verder niks mee, dus zo kunnen de amtenaren door gaan met de regering een rad voor ogen te draaien, de zwakkeren komen steeds meer in opstand, en vinden bij de SP heel veel steun, en ze luisteren niet alleen maar ze doen er ook wat mee, dan is het toch logisch dat de SP wind.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.