SGP’ers zijn homohaters

Bas "Ware Christen" van der VliesDe SGP heeft vandaag de koningin en de homo's aangevallen. De koningin is té homogezind en Bas van der Vlies (fractievoorzitter van de christenextremisten) vindt ook nog eens dat de koningin de zondagsrust onvoldoende respecteert. Bas van der Vlies basseert zich op een brief die de koningin stuurde aan de organisatie van de Roze Zaterdag 2007. De vorstin was uitgenodigd voor de homobijeenkomst, maar wees de uitnodiging af omdat ze al iets anders moest doen. Echter in de brief meldde ze de organisatie en de homo's een 'warm hart' toe te dragen. Logisch natuurlijk, maar Bas vindt dat dat niet door de beugel kan. Zo vindt hij ook dat de koningin zondag niet op stap mag. Nog meer onzin te zeiken, Bas?

Lees ook:Bekrompen SGP hekelt minister Plasterk
Lees ook:Minister Plasterk: ‘Gewoon Homo Zijn’
Lees ook:PvdA senator wil verbod majesteitsschennis afschaffen
Lees ook:Plasterk stelt Jos Brink-prijs in
Lees ook:Welke partij maakt zich druk om holebi’s?

6 reacties op “SGP’ers zijn homohaters

  1. Bart Jansen

    Logisch dat SGP en meer geloven homohaters zijn, immers homo hebben geen vrouw als partner , zo er worden geen nazaten geproduceerd, zo geen volgelingen dan wat dan ook.
    Simpel maar waar, al die andere stellingen die de geloven aanhalen namens hun god of profeet is onwaar.
    Het gaat alleen maal om zieltjes, normaal hoe meer zieltjes hoe meer vreugd, maar in dit geval hoe meer zieltjes hoe meer macht

      /   Beantwoorden  / 
  2. Peter

    Laat de SGP maar, niet te veel aandacht aan geven.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jatoch

    Beetje vreemd artikel. Bewijs maar eens dat de SGP een club van homohaters is. Dat de SGP problemen heeft met homosexualiteit is niets strafbaars. Net zoals een ander misschien problemen heeft met vlees eten, zo hebben zij problemen met homosexualiteit. Dat wil echter nog niet zeggen dat zij dus alle homo’s ook haten. De SGP heeft problemen met de homosexuele handelingen maar niet met de mens die homo is. zouden ze dat wel doen, dan zondigen zij tegen hun eigen religieuze regels. Jammer dat dat nooit benadrukt wordt als het om de SGP gaat.

    Jammer dat veel verzuurde linksmensen de SGP gelijk in de haathoek trappen. In feite doen zij op die manier precies waar zij de SGP van beschuldigen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. robbert

    .god hoe kan dat toch dat die kerken leeg lopen. tja jongen er is een groep,als ik ooit terug kom!zal ik is proberen uit te leggen aan die christenextremisten dat dit de bedoeling niet is van het geloof.en deze Bas van der Vlies heeft vroeger een rot jeugd gehad en reageerd dit nu op mij af.om mij belachelijk te maken. neem gelijk u collega mee daar zijn ze ook lekker bezig. we weten het,en het schaam rood staat diep in me littekens. jullie hebben ze zelf gemaakt.ja dat geloven ze.mag ik! ga u gang stop hier mee stelletje doemdenkers.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Huibert

    Het vervelende van dit soort discussies is dat veel mensen wel een of andere ervaring hiermee hebben. En als het gaat om orthodoxe Christenen (ik vind dat persoonlijk meer op zijn plaats als Christenextremisten) is er vaak sprake van een negatieve ervaring. Veroordelingen door familie, vrienden of een hele kerk kunnen keihard zijn en voor altijd diepe sporen trekken.
    Het is alleen de kunst en de moeilijkheid om hier niet een complete bevolkingsgroep mee af te schrijven. Ook binnen de orthodox christelijke groep Nederlanders zijn er genoeg mensen die géén homohater zijn of vrouwen minderwaardig vinden. Net zo goed als dat niet alle moslims zelfmoordterroristen zijn. Maar de gematigde mens hoor je niet.
    Het zou daarom goed zijn als we ons meer bezig zouden houden met de feiten en probeerden daarbij ons minder te laten leiden door ons gevoel. Anders maak je zomaar dezelfde fouten.

    O en beste Lars, als je nieuws wilt brengen, breng dan ook nieuws. Een afsluitende zin als
    ‘Nog meer onzin te zeiken, Bas?’ getuigd niet van heel veel respect voor man die al het langste meedraait in de politiek en die bijzonder degelijk en betrouwbaar is. Je hoeft het niet met hem eens te zijn, maar dit is wel een beetje makkelijk natuurlijk.

      /   Beantwoorden  / 
  6. RIET BAKKER

    WAAROM MAG IEDEREEN IN DIT LAND DOEN, LATEN EN ZEGGEN WAT IE WIL, BEHALVE DE SGP, ZONDER AFGEZEKEN (OF IS HET AFGEZEIKT) TE WORDEN?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.