Pim leeft door in NL -maar niet in de LVF

Pim leeft door in de geesten van alle Nederlandse politici, zo stelt Mat Herben vandaag. Daarom heeft de partij formerly known as LPF ook niet echt verloren, immers, het doel was toch om Pim te laten voortleven. En dat is wel gelukt, omdat ‘alle partijen wel iets van hem hebben overgenomen’. Een schrale troost voor Herben, die op zoek moet naar een nieuw baantje.

Gelukkig gaat Mat Herben niet kinderachtig om met de waanzinnig pijnlijke nederlaag. Het verlies valt te wijten aan de opstartproblemen van zijn partij (ook na 2003), de media en Geert Wilders. Maar: ‘Ik gun Wilders onze zetels van harte’, zegt hij grootmoedig tegen planet.

Voor Marco Pastors, die helaas zijn partij om kan dopen tot NulNL, had hij geen goed woord over. Als die gewoon een lijstverbinding was aangegaan, hadden ze nu nog kunnen ruziën over wie er op die ene zetel zou gaan zitten. Na de felle strijd om Pims erfgoed, rest de kemphanen niets dan zetelloos hun wonden te likken….

Gelukkig voor Eerdmans, de nummer TweeNL van NulNL, heeft deze alvast wat werkervaring opgedaan in zijn geliefde jeugdgevangenissen, deze zomer. Misschien dat hij na die zinvolle stage meteen kan doorstromen op de arbeidsmarkt? Hij mag de samenleving natuurlijk geen onnodige centen kosten!

Op één punt ben ik het eens met Mat Herben, en dat is dat er over twee jaar weer verkiezingen zijn. We hebben dus twee jaar de tijd om de goede man te verlossen van zijn waanideeën. Wie neemt deze dankbare taak op zich?

Lees ook:De laatste stuiptrekkingen van de LPF
Lees ook:NulNL mengt zich in moordzaak
Lees ook:Dit had Pim zo gewild. Echt!
Lees ook:Wie naar rechts wil, kiest Verdonk
Lees ook:Herben wil pact met GroepGeert en NulNL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.