Van Ardenne wil Kamp en Rutte uit Kamer

Er is weer iemand die zich beter-laat-dan-nooit wil aansluiten bij de discussie over dubbele paspoorten en staatssecretarissen. Oud-minister Agnes van Ardenne vindt dat Mark Rutte en Henk Kamp niets meer in de Tweede Kamer te zoeken hebben. Het feit dat de heren het voorbeeld volgden van Wilders en de loyaliteit van Albayrak en Aboutaleb in twijfel trokken, staat volgens haar haaksop het liberale gedachtengoed. Wegwezen dus!

 

Ze neemt het de heren kwalijk dat ze op de 'bagagedrager' van Wilders gesprongen zijn, en vindt dat hun partij maar eens flink orde op zaken moet stellen. ,,Juist mensen van wie ik het niet verwacht, halen stenen weg onder het fundament van de Nederlandse rechtsstaat.''

Van Ardenne mag dan wel teleurgesteld zijn in Rutte en Kamp, maar de vraag is waarom deze christen-democrate denkt te kunnen menen wie weg moet en wie mag blijven. Wanneer de heren inderdaad zouden opstappen, zou een stuurloos, ongeleid projectiel misschien nog verder naar rechts zwenken. En al zou VVD willen meeliften op het succes van PVV, moeten ze dat dan niet gewoon lekker zelf weten?  

 

Bron 

Lees ook:Kamervragen van Kamp over zijn ‘democratische verkrachting’
Lees ook:VVD-er Henk Kamp tot oktober uit de roulatie
Lees ook:Rita relt
Lees ook:VVD-rapport: De lijn is zoek
Lees ook:Moet de burka kunnen?

2 reacties op “Van Ardenne wil Kamp en Rutte uit Kamer

  1. Jatoch

    Eigenlijk heeft van Ardenne wel gelijk. Een echte liberaal is tegen het opwerpen van barrieres en voor zoveel mogelijk individuele vrijheid.

      /   Beantwoorden  / 
  2. J. Polman

    Iedereen heeft het recht om zijn mening te berde te brengen. Het is aan de partij om te bepalen of iemand wel of niet geschikt acht de partij te vertegenwoordigen. Een buitenstaander heeft zich daarmee niet te bemoeien.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.