GroepGeert woest om Marokko-stage

Als je met acht zetels in de Kamer komt (en dus eindelijk een échte Groep bent), ben je hot news. Vandaar dat er op dit blog iets gezegd moet worden over GroepGeerts kritiek op de Marokko-stage van de Haagse politie.

Wilders ziet de wereld op zijn kop. In plaats dat criminele Marokaanse jongetjes -u weet wel, die ettertjes die zijn aangespoeld tijdens de tsunami van de islam- zich aan ons aanpassen, moet Oom Agent leren begrijpen waar dat gedrag vandaan komt. Kunnen die Marokaanse jochies niet naar Marokko op stage, en dan geen retourtje maar een enkeltje krijgen?

Geerts 7 kamervragen liegen er niet om. Hij is Ze zijn woest. Hoeveel van ons kostbare belastinggeld kost dit ‘absurde’ project? Volgens Wilders maken dergelijke multi-culturele projecten de integratieproblemen zelfs alleen maar groter!

Waarschijnlijk haalt Wilders een paar dingen door elkaar. Die politie wil namelijk de cultuur die zij dagelijks tegenkomen beter leren begrijpen. En aangezien de Marokkaanse cultuur niet gebaseerd is op geweld en criminaliteit, hoe graag sommigen dat ook zouden willen geloven, kunnen politiemannen daar best wat van opsteken.

Het tonen van (wederzijds) begrip is geen zwaktebod. Het is de erkenning van onze huidige samenleving, die nu eenmaal niet meer alleen bestaat uit blonde (en geblondeerde) Hollanders. En als we willen dat de immigranten onze waarden en normen respecteren, wordt het hoog tijd dat we zelf ook eens beginnen!

Bron: groepgeert

Lees ook:Plasterk doet het zelf met een gitaar
Lees ook:Geerts ‘war on terror’ -deel 2
Lees ook:De SP heeft weer een goed idee
Lees ook:Kabinet overspoeld door islam
Lees ook:Wilders wil niet-westerse allochtonen straf laten uitzitten in land van herkomst

5 reacties op “GroepGeert woest om Marokko-stage

  1. Jan Truijens

    Onder Wilders’ coupe de soleil zit een beperkt maar inkzwart verstand. Ben benieuwd of de rest van ‘de groep’ dat kan compenseren.
    Iedereen wil dat er geen ettertjes meer op straat lopen. Het merendeel kan echter niet worden teruggestuurd want … ze zijn van hier. Dumpen in de grintgaten langs de Limburgse maas dan maar, Geert? Al die vragen – kom eens met een constructief voorstel.

      /   Beantwoorden  / 
  2. johan

    wilders weer niet hoe de maatschapij in elkaar zit en wilders is zelf ook een buiterlander indo achergrond. wilders moet

      /   Beantwoorden  / 
  3. Hans van Mourik

    Zoals uit bovenstaand schrijven blijkt begrijpen jullie er niet veel van .
    Afgezien van alle andere goede punten op het partijprogramma, gaat het telkens bij jullie over de Islam. Ik persoonlijk vind het ook van de gekke dat agenten naar Marokka gaan om de cultuur te begrijpen. Deze mensen kunnen beter ingezet worden de ettertjes op te pakken en zonodig enkele reis Marokko of land van oorsprong. Wedden dat de aanwezige allochtonen heel snel inburgeren.
    Denk goed na voor dat je zinloze kritiek spui op iemand die door heeft wat er gaat gebeuren als er nu niet ingegrepen wordt.
    Dan wordt het inderdaad een TSUNAMI VAN ISLAM IN NEDERLAND (dit is beeldspraak anders heeft Pechtold weer wat te schreeuwen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. maarten

    Waarom is het gek om naar Marokko te gaan. Als agenten hierdoor meer inzicht krijgen in de achtergrond van deze groep jeugdige criminelen en hierdoor beter in kunnen spelen op hetgeen waarmee zij geconfronteerd worden is het toch alleen als een verbetering te zien. Meer inzicht in de achtergrond van een groep die voor overlast zorgt komt de bestrijding van deze overlast toch alleen maar ten goede?

      /   Beantwoorden  / 
  5. Thomas Boontje

    Beste Maarten.

    Waar is het op wetenschappelijk gebasserd bewijs dat het helpt om agenten naar Marokko te sturen.
    Het kost veel geld en de nodige mankracht op straat. We hebben het hier over derde generatie allochtone Nederlanders die goed weten wat de regels zijn. Er moet naar mijn mening juist geïenvesteerd worden dat deze straatciminelen leren te leven naar de wetten, plichten en regels in Nederland, dan dat agenten leren hoe de cultuur van de Nederlandse Marokkaan is. Kan het geld niet beter hierin gestoken worden?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.