PNVD haalt buitenlandse pers

Het feit dat een pedofielenpartij mag proberen om mee te doen aan de Tweede Kamer verkiezingen heeft in het buitenland het nieuws gehaald. De Engelse krant The Guardian ziet deze uitspraak als een krachtig voorbeeld van de liberale aanpak van sociale kwesties.

Interessant genoeg koppelt de krant alle ophef over de pedo partij aan het integratieprobleem. Inderdaad, ga er maar even voor zitten.

Het probleem van integratie van veel leden van de Moslimbevolking in ons land heeft er namelijk voor gezorgd dat zelfs veel gematigde politici vinden dat de Moslims onze liberale waarden moeten accepteren. Anders hoeven zij niet te rekenen op het Nederlands staatsburgerschap. Verdonks voorstel dat mensen die de Nederlandse nationaliteit willen verkrijgen, naar een DVDtje moeten kijken waarop de Nederlandse liberale waarden worden uitgelicht, stuitte op weerstand van de Moslimgemeenschap. Die wilde namelijk niet het risico lopen naar zoenende mannen te moeten kijken.

The Guardian heeft wel een punt. Nederland gaat prat op haar liberale waarden. Alles en iedereen wordt hier geaccepteerd- en dat is maar goed ook. Het is alleen even slikken dat pedofielen ook gebruik kunnen maken van deze waarden.

Overigens merkt de krant terecht op dat de kans dat de partij ook echt deel kan nemen aan de verkiezingen erg klein is. Wil de partij op de kieslijst komen, dan moeten er honderden handtekeningen opgehaald worden.

Bron: the guardian

Lees ook:Volkskrant bedient linkse journalisten
Lees ook:Blunders bij Belgische verkiezingen
Lees ook:Welke partij maakt zich druk om holebi’s?
Lees ook:Peiling: PvdA trekt klein beetje bij
Lees ook:Deense cartoon-premier slaat Geert Wilders’ steun af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.